Кой свали малайзийския Боинг над Украйна?

Кой свали малайзийския Боинг над Украйна?Интересни факти и подробности около свалянето на малайзийския Боинг над Украйна, които масовите медии пропуснаха да покажат на световната общественост.

Според официалните данни малайизийския Боинг 777, който се разби над Украйна с 239 пътници, от които не оцеля никой, е летял на височина 10, 600 м. независимо от това, че от 8 юли, 2014г. украинските власти разпространиха обръщение, чрез което алармират за риска от провеждане на граждански полети във въздушното пространство на Украйна с оглед ситуацията в страната и „препоръчват полети на тази височина да не бъдат извършвани“. Въпреки това въздушното пространство остава отворено.

Видеото, на което е запечатано присъствието на системи „Бук“ на украинската армия в региона на Донецк. Най-плашещото е, че една от ракетите на системата липсва

Района, в който бе свален малайзийския пътнически самолет по линия Амстердам-Куала-Ампур е в епицентъра на нестихващите боеве между про-руските сепаратисти и украинската армия. Информиран източник от украинската армия, който следи оперативната ситуация в Донецк разкри във вторник, че батальон от украински противовъздушни системи „Бук“ е била предвижена близо до Донецк. Появилите се записи от предвиждането на украинските системи потвърждават това. САЩ признават, че самолета е ударен от „Бук“ система, която е на въоръжение в украинската армия, но твърдят, че ракетите са били изстреляни от про-руските сепаратисти, които не разполагат с подобни оръжия.

Ако се окаже, че именно този батальон е свалил малайзийския самолет на 80км. от Донецк това няма да е първия подобен случай. През 2001г. Украйна пое отговорността за свалянето на пътнически самолет с полет №1812 на Russian Siberia Airline, пътуващ по линията Тел-Авив-Новосибирск. На борда имаше 80 пасажери, от които нито един не оцеля.

Остава загадка съмнителното сменяне на маршрута на самолета и решението той да лети на 10,600 км. височина в един от най-размирните региони на Украйна:

1

1707_50624_original

Изтребител Су-25 на украинските ВВС е летял в близост до малайзийския Боинг 777 МН-17.

Това беше разкрито на пресконференция на генералния щаб на руската армия, водена от лейтенант-генерал Андрей Карпатов в понеделник (21 юли). Ключови факти, доказани от данните, прихванати от руските сателити бяха разкрити на въпросната пресконференция.

suuuu.si_

Карпатов представи и сателитни снимки, показващи наличието на украинските „Бук“ в оперативна готовност в района, където бе свален малайзийския самолет.

snimok_ekrana_2014-07-21_v_18.11.52

На 22 юли, вторник, експерти от ООН и Холандия заявиха, че уликите, с които са се запознали се различават от тези, които бяха показани преди тяхното идване. Експерта на ООН заяви, че частите от разбития самолет са местени и са по-малки, тоест са били нарязани, очевидно с цел да се саботира разследването посредством унищожаване или увреждане на уликите.

Част от намерените паспорти, струпани на купчина на някои от загиналите пасажери са в перфектно състояние, като туко-що издадени, въпреки адския сблъсък и последвалата експлозия:

malaysia-airlines-plane-crash-ukraine

 

 

Паспортите на част от загиналите пасажери

 

Източник: http://alterinformation.wordpress.com

Source Article from http://infobalkani.wordpress.com/2014/07/29/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B7%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0/